«En aquest programa entrevistem a la Mercè Giménez, veterinària natural i coordinadora de la web Vida Natural Animal, en la que es difonen diferents teràpies naturals per a animals i s’ofereixen també cursos molt interessants.També la Patricia Rubio, la nostra col·laboradora, ens explica la història d’en Boo, un gosset pomerània preciós que s’ha fet famós gràcies a Internet; i escoltem com a proposta cultural de què va el llibre Soy un gato de Natsume Soseki.

En la segona part del programa repassem totes aquelles notícies relacionades amb els animals que han anat passant, intentem ajudar a trobar llar a alguns animals prop de Matadepera i ens acomiadem amb una cançó que ens farà transformar-nos en un insecte, El vol del Borinot, una peça clàssica de Nikolai Rimsky Korsakov.»

Si entreu a l’IVOOX d'»El Miolet», podreu escoltar tots els 29 programes que ja porten emesos.

Des d’aqui, tranmeto a la Maria Samblàs el meu agraïment per pensar en Vida Natural Animal i per donar-nos veu d’una manera tan professional, amable i càlida. Seguim endavant!

Espero que us agradi molt! No et perdis les petites i grans notícies del món animal natural de parla hispana: subscriu-te a la nostra newsletter ara mateix.

Mercè